Szolgáltatási feltételek 2017-05-24T09:12:29+00:00

Szolgáltatási feltételek

ÁTTEKINTÉS

Ezt a weboldalt​ a Byzoo üzemelteti. Az oldalon a “mi”, “minket” és “miénk” kifejezések a Byzoo-ra utalnak. A Byzoo ezt a weboldalt minden, az oldalon elérhető információval, eszközzel és szolgáltatással együtt kínálja a felhasználóinak azon feltételek mellett, hogy elfogadják a felhasználási feltételeit rendelkezéseit és figyelmeztetéseit.

Azáltal, hogy látogatja ezt az oldalt és/vagy rendelést ad le valamelyik termékünkre, részt vesz a “szolgáltatásunkban” és beleegyezik hogy köteles lesz betartani a következő felhasználási feltételeket (“Szolgáltatás feltételei”, “Feltételek”), beleértve a további felhasználási feltételeket, amelyek a leírásban szerepelnek és/vagy hivatkozás formájában elérhetők.

Ezen felhasználási feltételek az oldal minden felhasználójára vonatkoznak, beleértve korlátozás nélkül a felhasználókat, akik böngészők, eladók, vevők, kereskedők, és/vagy tartalomszolgáltatók.

Kérjük, olvassa el ezeket a szolgáltatási feltételeket alaposan, mielőtt belép vagy használja az oldalt.

A belépéssel vagy az oldal bármelyik részének használatával ön beleegyezik, hogy a felhasználási feltételek betartására kötelezzünk. Ha nem ért egyet minden, ezen egyezményben foglalt felhasználási feltétellel, akkor nem használhatja a szolgáltatásaikat és nem léphet be az oldalra. Ha ezeket a Szolgáltatási feltételeket javaslatnak tekinti, a beleegyezés meglehetősen korlátozott a szolgáltatási feltételeket illetően.

Bármilyen új eszközre vagy funkcióra, ami a későbbiekben az üzlethez lesz adva, vonatkozni fognak a Szolgáltatási feltételek. Bármikor áttekintheti a Szolgáltatási feltételek legújabb verzióját az oldalon. Fenntartjuk a jogot, hogy frissítsük, változtassuk vagy helyettesítsük a Szolgáltatási feltételek bármelyik részét a frissítések és/vagy változtatások posztolásával az oldalon. Az​ ön felelőssége, hogy időnként ellenőrizze ezt az oldalt a változások miatt. Az oldal folyamatos használata vagy a belépés az oldalra a változások közzétételének követésével a változások elfogadásának minősül.

A boltunk a Shopify Inc-nél van reklámozva. Ők biztosítak nekünk online kereskedelmi felületet, ami lehetővé teszi hogy eladjuk a termékeinket és szolgáltatásainkat a felhasználóinknak.

 1. RÉSZ – ONLINE ÁRUHÁZ FELTÉTELEI

A Szolgáltatási feltételek elfogadásával ön kijelenti hogy a lakóhelye szerint felnőttkorú, vagy felnőttkorú a lakóhelye szerint és a beleegyezését adta, hogy bármelyik kiskorú eltartottja használhassa az oldalt. Nem használhatja​ a termékeinket semmilyen illegális vagy nem engedélyezett célra, és a szolgáltatás használatával nem sérthet törvényt a hatáskörén belül (beleértve de nem kizárólag a szerzői jogra vonatkozó törvényeket).

Nem sugározhat vírust vagy pusztító jellegű kódot. A szabályok megszegése vagy megsértése azonnali kizárást eredményez a szolgáltatásokból.

 1. RÉSZ – ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK

Fenntartjuk a jogot hogy bármikor bárki számára bármilyen okból megtagadjuk a szolgáltatásainkat.

Ön hozzájárul, hogy az itt megadott adatai (kivéve a bankkártya információk) titkosítatlanná válhatnak és (a) felmerülhet a különböző hálózatokra való átvitelük, továbbá (b) változhatnak, hogy alkalmazkodjanak a technikai követelményekhez a hálózatokhoz vagy készülékekhez való kapcsolódás során. A bankkártya információk mindig titkosítottak maradnak a hálózatok között való váltás során.

Ön beleegyezik, hogy nem másolja, adja el vagy használja ki a szolgáltatás bármelyik részét, a szolgáltatás használatát, belépést a szolgáltatásba vagy bármilyen kapcsolatot, ami a szolgáltatáson keresztül elérhető, írásos engedély kérése nélkül. Az egyezményben használt fejezeteket csak a kényelem kedvéért használjuk és azok nem korlátozzák vagy befolyásolják a feltételeket.

 1. RÉSZ – AZ INFORMÁCIÓK ALAPOSSÁGA, TELJESSÉGE ÉS IDŐSZERŰSÉGE

Nem vagyunk felelősek azért ha az ezen az oldalon közzétett információk nem pontosak, teljesek vagy aktuálisak. Az ezen az oldalon lévő anyag csak általános ​információkért van biztosítva és nem ajánlott ezekre támaszkodni vagy egyedüli támaszpontként használni a döntéshozatalban előzetes konzultáció nélkül még alaposabb, még teljesebb, és még időszerűbb információk elérése érdekében.

Minden ezen az oldalon lévő anyagra való támaszkodás a saját felelőssége.

Ez az oldal bizonyos történeti információkat tartalmazhat. A történeti információk szükségszerűen nem aktuálisak és csak a felhasználók felvilágosítása miatt vannak. Fenntartjuk a jogot hogy bármikor változtassuk az oldal tartalmát, de nem vagyunk kötelesek feltölteni róla információt az oldalunkra. Ön beleegyezik, hogy az ön felelőssége, hogy ellenőrizze az oldalon a változásokat.

 1. RÉSZ – MÓDOSÍTÁSOK A SZOLGÁLTATÁSSAL ÉS AZ ÁRAKKAL KAPCSOLATBAN

A termékeink árát értesítés nélkül változtathatjuk.

Fenntartjuk a jogot hogy változtassuk vagy megszüntessük a szolgáltatást (vagy bármelyik részét vagy tartalmát) figyelmeztetés nélkül bármikor. Nem vagyunk felelősek önnek, vagy bármilyen harmadik félnek a módosítások, árváltozások, a szolgáltatás felfüggesztése vagy megszüntetése miatt.

 1. RÉSZ – TERMÉKEK VAGY SZOLGÁLTATÁSOK (ha alkalmazható)

Bizonyos termékek vagy szolgáltatások kizárólag online, a weboldalon keresztül elérhetők. Ezek a termékek vagy szolgáltatások limitált darabszámúak lehetnek és csak a Visszaváltási Irányelv szerint cserélhetők vagy visszaválthatók. Mindent megtettünk, hogy a webshopban megjelenő termékeink színét és képeit a lehető legpontosabban mutassuk be. Nem garantálhatjuk hogy a számítógépe bármilyen színt pontosan fog mutatni. Fenntartjuk a jogot, de nem vagyunk rá kötelesek, hogy korlátozzuk a termékeink vagy szolgáltatásaink eladását bármelyik személy, földrajzi terület vagy joghatóság számára. Ezt a jogot eseti elbírálás alapján gyakorolhatjuk. Fenntartjuk a jogot hogy korlátozzuk a kínált termékeink vagy szolgáltatásaink mennyiségét. Minden termék leírása vagy árazása bármikor, figyelmeztetés nélkül belátásunk szerint változtatható. Fenntartjuk a jogot hogy bármelyik termékünket bármikor megszüntessük. Bármelyik termékre vagy szolgáltatásra az oldalon tett ajánlatunk érvénytelen, ahol a helyi törvénykezés szerint tiltott. Nem garantáljuk, hogy a termékek, szolgáltatások, információk vagy más megvásárolt vagy megszerzett anyag minősége találkozni fog az elképzeléseivel, vagy hogy bármilyen hiba a szolgáltatásban ki lesz javítva.

 1. RÉSZ – A SZÁMLÁZÁS ÉS FIÓK INFORMÁCIÓK PONTOSSÁGA

Fenntartjuk a jogot, hogy elutasítsunk bármilyen hozzánk beérkező rendelést. Belátásunk szerint korlátozhatjuk vagy eltörölhetjük a vásárolt termékek mennyiségét személyenként, háztartásonként vagy rendelésenként. Ezek a korlátozások magukban foglalhatják az egy vásárlói fiókból vagy ugyanarról a bankkártyáról érkező rendeléseket és azokat a rendeléseket, amelyeknek ugyanaz a számlázási és/vagy szállítási címe. Abban az esetben, ha töröljük vagy változtatjuk a rendelést, megpróbálhatjuk értesíteni önt e-mailben és/vagy azon a számlázási címen/telefonszámon, ami a rendeléskor lett megadva. Fenntartjuk a jogot, hogy korlátozzuk, vagy letiltsuk a rendeléseket, amik saját megítélésünk szerint úgy tűnik, hogy kereskedők, viszonteladók vagy forgalmazók által lettek leadva.

Ön beleegyezik, hogy aktuális, teljes és pontos vásárlási- és fiókinformációkat ad meg minden vásárlásánál a webshopban. Beleegyezik, hogy azonnal frissíti a fiókját és más információkat, beleértve az e-mail címét, bankkártya számát és lejárati dátumát, így teljesíthetjük a tranzakcióit és szükség szerint kapcsolatba léphetünk önnel.

További részletekért kérjük, nézze át a visszajuttatási irányelveinket.

 1. RÉSZ – VÁLASZTHATÓ ESZKÖZÖK

Hozzáférést biztosíthatunk önnek harmadik fél eszközeihez, amelyeket nem ellenőrzünk és nem kontrollálunk.

Elfogadja, és beleegyezik, hogy ezeket az eszközöket csak választható lehetőségként biztosítjuk garancia, képviselet, a körülmények ismerete és jóváhagyás nélkül. Nem tartozunk felelősséggel, bármi történik a választható harmadik fél eszközeinek használatához kapcsolódóan.

Bármi, az oldal által kínált harmadik fél eszközeinek használata a teljes mértékben a saját felelőssége és megítélése szerint történik és önnek kell megbizonyosodnia arról, hogy megbízik és elfogadja-e az eszközök feltételeit amik az ide tartozó harmadik fél által biztosítottak.

A jövőben kínálhatunk új szolgáltatásokat és funkciókat a weboldalon keresztül (beleértve az új eszközök és készletek kiadását). Ezekre az új funkciókra és/vagy szolgáltatásokra szintén ezek a Szolgáltatási Feltételek fognak vonatkozni.

 1. RÉSZ – HARMADIK FÉL LINKJEI

Bizonyos tartalmak, termékek és szolgáltatások, amelyek a Szolgáltatásunkon keresztül elérhetők, tartalmazhatják harmadik fél anyagait. Ezen az oldalon a harmadik fél linkjei olyan harmadik fél weboldalaira irányíthatnak, amik nincsenek kapcsolatban velünk. Nem vagyunk felelősek a tartalmak vagy pontosság vizsgálatáért vagy értékeléséért, továbbá nem garantáljuk és nem vagyunk kötelesek vagy felelősek a harmadik fél anyagaiért vagy weboldalaiért, vagy bármi más anyagért, termékért vagy szolgáltatásért ami a harmadik félhez tartozik.

Nem tartozunk felelősséggel semmilyen kárért vagy kártérítésért ami a harmadik fél weboldalaihoz kapcsolódó vásárlásokhoz vagy az árucikkek, szolgáltatások, tartalmak használatához vagy bármilyen más tranzakcióhoz tartozik. Kérjük, nézze át figyelmesen a harmadik fél irányelveit és bizonyosodjon meg arról, hogy megértette őket mielőtt bármilyen tranzakciót végrehajtana. A harmadik félhez tartozó panaszok, követelések, vonatkozások vagy kérdések a harmadik félhez irányuljanak.

 1. RÉSZ – FELHASZNÁLÓI KOMMENTEK, VISSZAJELZÉSEK ÉS EGYÉB BEADVÁNYOK

Ha ön a kérésünkre küld bizonyos különleges beadványokat (például versenyre való nevezéseket) vagy a kérésünk nélkül kreatív ötleteket, javaslatokat, ajánlatokat, terveket vagy más anyagokat, akár online, email-ben, postán vagy másként (nyilvánosan, kommentben), engedélyt ad nekünk hogy bármikor, korlátozás nélkül szerkesszük, másoljuk, publikáljuk, terjesszük, lefordítsuk, vagy másként használjuk bármilyen felületen a hozzászólást amit továbbít nekünk. Nem tartozunk kötelezettséggel hogy (1) bizalmasan kezeljük; (2) kártérítést fizessünk; vagy (3) válaszoljunk bármelyik kommentre.

Nem vagyunk kötelesek, de ellenőrizhetjük, szerkeszthetjük vagy eltávolíthatjuk a kommenteket, amelyeket saját belátásunk szerint törvénytelennek, támadónak, fenyegetőnek, becsületsértőnek, gyalázkodónak, pornográfnak, obszcénnek vagy más módon kifogásolhatónak tartunk vagy sérti bármelyik fél szellemi tulajdonát vagy ezeket a Szolgáltatási feltételeket.

Ön beleegyezik, hogy a hozzászólásai nem sértik egyik harmadik fél jogait sem, beleértve a szerzői jogot, védjegyet, irányelveket, személyiségi jogokat, vagy más személyes- vagy tulajdonjogot. Továbbá beleegyezik, hogy a kommentjei nem tartalmaznak becsületsértő vagy más módon törvénytelen, sértegető vagy trágár anyagokat vagy bármilyen vírust vagy más rosszindulatú tartalmat ami bármilyen módon befolyásolhatja a Szolgáltatás vagy bármely hozzátartozó oldal működését. Nem használhat hamis email címet, nem tettetheti magát más személynek, és nem vezethet félre minket vagy a harmadik felet a kommentjeiből eredően. A kommentjeiért és azok alaposságáért kizárólag ön felelős. Nem vagyunk felelősek és nem vállalunk kötelezettséget az ön által vagy harmadik fél által közzétett kommentekért.

 1. RÉSZ – SZEMÉLYES INFORMÁCIÓK

A személyes információk webshopon keresztül történő benyújtása az Adatvédelmi Irányelveink által szabályozott. Tekintse meg az Adatvédelmi Irányelveinket.

 1. RÉSZ – HIBÁK, PONTATLANSÁGOK ÉS MULASZTÁSOK

Alkalmanként felmerülhetnek olyan információk az oldalon vagy a Szolgáltatásban, amelyek gépelési hibákat, pontatlanságokat vagy mulasztásokat tartalmaznak, amik a termék leírásokhoz, árakhoz, promóciókhoz, ajánlatokhoz, termékek szállítási költségeihez, átfutási időhöz és elérhetőséghez tartoznak. Fenntartjuk a jogot, hogy javítsuk a hibákat, pontatlanságokat és mulasztásokat, és hogy változtassuk vagy frissítsük az információkat vagy töröljük a rendeléseket ha bármilyen információ pontatlan a Szolgáltatásban vagy bármely hozzátartozó weboldalon bármikor előzetes értesítés nélkül (beleértve azt is ha már leadta a rendelést).

Nem vállalunk kötelezettséget, hogy frissítsük, módosítsuk vagy tisztázzuk a Szolgáltatásban vagy hozzátartozó weboldalakon elérhető informaciót, beleértve korlátozás nélkül az árazási információt, kivéve ami a törvény által előírt. Nincs speciális frissítési időpont a Szolgáltatásban vagy a hozzátartozó weboldalakon, jelezni fogjuk, ha bármilyen információ a Szolgáltatásban vagy a hozzátartozó weboldalakon módosítva vagy frissítve lett.

 1. RÉSZ – TILTOTT FELHASZNÁLÁSOK

Más tilalmak mellett, amik a Szolgáltatási feltételekben vannak felsorolva, tilos használni az oldalt vagy a tartalmát: (a) bármilyen törvénytelen célra; (b) másokat arra kérni, hogy részt vegyenek bármilyen törvénytelen cselekményben; (c) sérteni bármilyen nemzetközi, szövetségi, kerületi vagy állami előírást, szabályt, törvényt vagy helyi rendeletet; (d) sérteni a szellemi tulajdonjogainkat vagy mások szellemi tulajdonjogát; (e) zaklatni, visszaélni, sértegetni, kárt okozni, rágalmazni, becsmérelni, megfélemlíteni vagy megkülönböztetni nem, szexuális irányultság, vallás, etnikai hovatartozás, faj, kor, nemzeti eredet vagy fogyatékosságg alapján; (f) hamis, vagy félrevezető információkat​ megadni; (g) vírusokat, vagy bármilyen más rosszindulatú kódokat feltölteni vagy továbbítani amik bármilyen módon befolyásolhatják az alkalmasságát vagy működését a Szolgáltatásnak, vagy a hozzátartozó weboldalaknak, más weboldalaknak vagy az internetnek; (h) összegyűjteni vagy nyomon követni mások személyes információit; (i) tilos a spammelés, adathalászat, pókhálózás; (j) bármilyen obszcén vagy erkölcstelen célra; vagy (k) zavarni vagy meghiúsítani a biztonsági funkcióit a Szolgáltatásnak vagy a hozzátartozó weboldalaknak, más weboldalaknak vagy az internetnek. Fenntartjuk a jogot hogy megszüntessük a hozzáférést a Szolgáltatáshoz vagy a hozzátartozó weboldalakhoz bármilyen tiltott felhasználás végrehajtása miatt.

 1. RÉSZ – FELELŐSSÉG KIZÁRÁSA, KORLÁTOLT KÖTELEZETTSÉG

Nem garantáljuk, állítjuk vagy szavatoljuk hogy a szolgáltatás használata zavartalan, időszerű, biztonságos vagy hibamentes lesz.

Nem szavatoljuk, hogy a szolgáltatás használatából kapott eredmények pontosak vagy megbízhatók.

Ön beleegyezik, hogy időről időre eltávolítsuk a szolgáltatást határozatlan időtartamra vagy megszüntessük a szolgáltatást bármikor, értesítés nélkül.

Kifejezetten egyetért, hogy a szolgáltatás használata, vagy képtelenség a használatra a saját kockázata. A szolgáltatás és minden termék ami kiszállításra kerül önhöz a szolgáltatás által (kivéve, ami kifejezetten általunk megállapított) elérhető opcióként biztosított saját használatra, képviselet, garancia és a körülmények biztosítása nélkül, akár kifejezett, akár hallgatólagos, beleértve minden hallgatólagos garanciát vagy az értékesíthetőség feltételeit, értékesíthető minőséget, különös célra való alkalmasságot, tartósságot, feliratot és nem jogsértést.

A Byzoo, a rendezőink, tisztviselőink, alkalmazottaink, partnereink, ügynökeink, vállalkozóink, gyakornokaink, szállítóink, szolgáltatóink vagy licencadóink semmilyen esetben sem felelősek a károk, veszteség, reklamáció, vagy bármilyen közvetlen vagy közvetett véletlen, büntető, speciális vagy következményes károkért, beleértve, korlátozás nélkül az elveszített nyereséget, bevételkiesést, elveszett megtakarítást, adatvesztést, helyettesítő költségeket, vagy bármilyen hasonló kárösszeget, akár szerződés, kártérítés (beleértve a gondatlanságot), szigorú felelősség alapján, vagy másként, ami a szolgáltatás vagy bármilyen szolgáltatás használatával beszerzett termék használata esetén merült fel, vagy bármilyen más panasz, ami kapcsolódik a szolgáltatás vagy termékek használatához, beleértve, de nem kizárólag bármilyen hiba vagy mulasztás a tartalmakban, vagy bármilyen felmerülő veszteség vagy kár, ami a szolgáltatás, tartalmak (vagy termékek) használatából adódnak, amik a szolgáltatás által lettek közzétéve, továbbítva vagy más módon elérhetővé téve, még ha ajánlott is az elérésük.

Annálfogva, hogy bizonyos államokban vagy joghatóságoknál nincs engedélyezve a következményes vagy véletlenszerű felelősség kizárása vagy korlátozása, ezekben az államokban vagy joghatóságoknál a felelősségünk a törvény által megengedett legmagasabb mértékre lesz korlátozva.

 1. RÉSZ – KÁRTALANÍTÁS

Ön beleegyezik, hogy kártalanítja, megvédi és sértetlenül tartja a Byzoo-t és az anyavállalatunkat, leányvállalatainkat, partnereinket, tisztviselőinket, rendezőinket, ügynökeinket, vállalkozóinkat, licencadóinkat, szolgáltatóinkat, alvállalkozóinkat, szállítóinkat, gyakornokainkat és alkalmazottainkat minden követeléstől vagy igénytől, beleértve az ésszerű ügyvédi díjakat, ami bármelyik harmadik félhez tartozik vagy a Szolgáltatási Feltételek vagy a hivatkozás formájában elérhető dokumentumok megszegéséből, vagy bármely törvény vagy harmadik fél jogainak megsértéséből adódik.

 1. RÉSZ – ELVÁLASZTHATÓSÁG

Abban az esetben ha a Szolgáltatási Feltételek bármely rendelkezése törvénytelen, hiányos vagy végrehajthatatlan lesz, a rendelkezés ennek ellenére végrehajtható lesz az alkalmazandó jogszabályok általi legteljesebb mértékben, és a végrehajthatatlan részt elválasztottnak kell tekinteni ezektől a Szolgáltatási Feltételektől, ez a meghatározás nem befolyásolja az érvényességet, végrehajthatóságot vagy bármely fennmaradó rendelkezést.

 1. RÉSZ – MEGSZÜNTETÉS

A felek előzetesen felmerült kötelezettségei és felelősségei a megszüntetési időponttal kapcsolatban fennmaradnak, amíg ez az egyezmény meg nem lesz szüntetve bármilyen célból. Ezek a Szolgáltatási Feltételek lesznek az irányadók, amíg nem kerülnek megszüntetésre ön által vagy általunk. Ön bármikor megszüntetheti ezeket a Szolgáltatási Feltételeket, amennyiben értesít minket, hogy nem kívánja tovább használni a szolgáltatásunkat, vagy amikor abbahagyja az oldal használatát.

Ha a saját megítélésünk szerint nem felelt meg a Szolgáltatási Feltételek bármely rendeletének vagy feltételének, mi is megszüntethetjük ezt az egyezményt értesítés nélkül és ön továbbra is felelős marad minden esedékes összegért, beleértve a megszüntetési időpontot; és/vagy ennek értelmében megtagadhatjuk a hozzáférését a Szolgáltatáshoz (vagy annak bármelyik részéhez).

 1. RÉSZ – TELJES MEGEGYEZÉS

Ha a Szolgáltatási Feltételek közül bármilyen jog vagy rendelkezés gyakorlásának vagy végrehajtásának elmulasztása a mi hibákból történik, az nem jelenti a jogról vagy rendelkezésről való lemondást.

Az oldalon általunk közzétett Szolgáltatási Feltételek, a rendelkezések és működési szabályok alkotják a teljes megegyezést, a megértést a felhasználó és mi köztünk, és szabályozzák a Szolgáltatás használatát, helyettesítenek minden előzetes vagy egyidejű megegyezést, kommunikációt és javaslatot, akár szóban akár írásban történik köztünk és a felhasználó között (beleértve, de nem kizárólag a Szolgáltatási Feltételek előző verzióit).

Bármilyen kétértelmű dolog merül fel a Szolgáltatási Feltételek értelmezésében, az nem a szerkesztő fél ellen értelmezendő.

 1. RÉSZ – IRÁNYADÓ JOG

Ezeknek a Szolgáltatási Feltételeknek vagy bármely különálló egyezménynek ami által szolgáltatásokat nyújtunk önnek, összhangban kell lennie Kobaltstraat 2A, Naarden, NH, 1411 AM, Hollandia törvényeivel.

 1. RÉSZ – A SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK VÁLTOZÁSAI

Bármikor áttekintheti a Szolgáltatási feltételek legújabb verzióját ezen az oldalon.

Fenntartjuk a jogot, hogy a saját belátásunk szerint frissítsük, változtassuk vagy helyettesítsük a Szolgáltatási Feltételek bármelyik​ részét a frissítések és változások közzétételével a weboldalon. Az ön felelőssége időnként ellenőrízni az oldalt a változások végett. A weboldal vagy szolgáltatás folytatott használatával vagy az oldalra való belépéssel elfogadja ezeket a változtatásokat.

 1. RÉSZ – ELÉRHETŐSÉG

A Szolgáltatási Feltételekhez kapcsolódó kérdéseket az info@byzoo-global.com e-mail címen fogadjuk.